Zoals u wellicht al op onze website heeft gelezen, staat ons eerste project op stapel en kunnen wij daarom onze eerste 100 leden verwelkomen. Wij nodigen u graag uit om u aan te melden als lid van de ECE. Het lidmaatschap van de ECE kost eenmalig EUR 50. U kunt zich aanmelden door de brochure en het aanvraagformulier lidmaatschap via deze link te downloaden en te printen.

Door het tekenen van het aanvraagformulier verklaart u kennis te hebben genomen van onze statuten, die u via deze link kunt bekijken. Op het aanvraagformulier kunt u aangeven of u interesse hebt voor financiële participatie van ons aankomend project door deel te nemen aan de uit te geven achtergestelde lening. Op dit moment leggen wij de laatste hand aan de prospectus. Zodra deze gereed is, zullen wij deze aan geïnteresseerden mailen. 

Tot slot, willen wij u verzoeken het aanvraagformulier volledig ingevuld en ondertekend te mailen naar info@ecepe.nl of versturen naar: Secretariaat ECE, Dellenweg 58, 8161 AM Epe. 

Eerste 100 leden voor eerste project

Let op: bij ons eerste project hebben wij ruimte voor maximaal 100 leden. Inschrijving geschiedt op basis van volgorde van binnenkomst van ingevulde en ondertekende formulieren op bovenstaand adres. Indien uw aanmelding niet bij de eerste honderd zit, plaatsen we u op de wachtlijst voor het volgende project. 

Secured By miniOrange